error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Robasco B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Robasco B.V. uit Ede.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Robasco B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Robasco B.V.

Robasco B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Ede. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09103318.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Robasco B.V.
  • Bezuidenhout 6, 6711JZ Ede
  • 0318-685685
Branche
Notaris
KVK
09103318
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen