Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is R.L. Zanardi B.V. een goede keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat een overzicht van R.L. Zanardi B.V. uit Lelystad. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

R.L. Zanardi B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lelystad. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32146518.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? R.L. Zanardi B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.