Is Rivierdael Netwerk Notarissen B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Rivierdael Netwerk Notarissen B.V. uit Venlo.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Rivierdael Netwerk Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Rivierdael Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Venlo. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 61597090.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling