Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is RijksBredius Notarissen B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van RijksBredius Notarissen B.V. uit Bussum. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

RijksBredius Notarissen B.V. is een notaris uit Bussum. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 51438283.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? RijksBredius Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.