error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Rietbergen Notaris een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Rietbergen Notaris uit Zuidoostbeemster.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Rietbergen Notaris of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Rietbergen Notaris is een notaris uit Zuidoostbeemster. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37158747.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Rietbergen Notaris
Branche
Notaris
KVK
37158747
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen