error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Reza Notarispraktijk B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Reza Notarispraktijk B.V. uit Ulft. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Reza Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Ulft. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09171410.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Reza Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Reza Notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
09171410
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-05-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen