error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Rewado Praktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Rewado Praktijk B.V. uit Sneek. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Rewado Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Sneek. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1114495.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Rewado Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Rewado Praktijk B.V.
  • Stationsstraat 13, 8601GB Sneek
  • 0566-601404
Branche
Notaris
KVK
1114495
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-06-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen