Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Rettenstein B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Rettenstein B.V. uit Haaksbergen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rettenstein B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Rettenstein B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haaksbergen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57310645.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen