Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Retian Nopra Holding B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Retian Nopra Holding B.V. uit Amsterdam.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Retian Nopra Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Retian Nopra Holding B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33261714.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte