Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Retian Nopra Holding B.V. een goede partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Retian Nopra Holding B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Retian Nopra Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Retian Nopra Holding B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33261714.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis