error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Retian Nopra B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Retian Nopra B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Retian Nopra B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Retian Nopra B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33264308.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Retian Nopra B.V.
  • Herengracht 4302, 1017BZ Amsterdam
  • 020-6648839
Branche
Notaris
KVK
33264308
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-08-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen