Is Res Secundae B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Res Secundae B.V. uit Grave. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Res Secundae B.V.

Res Secundae B.V. is een notaris kantoor uit Grave. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17252621.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Res Secundae B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.