error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Renswout B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Renswout B.V. uit Middelburg. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Renswout B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Renswout B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Middelburg. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60343761.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Renswout B.V.
  • Bluesroute 128, 4336LA Middelburg
  • 06-81398737
Branche
Notaris
KVK
60343761
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen