Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Remmerswaal Notariskantoor B.V. een goede partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Remmerswaal Notariskantoor B.V. uit 's-Gravenzande. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Remmerswaal Notariskantoor B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Remmerswaal Notariskantoor B.V. is een notaris uit 's-Gravenzande. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56343957.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.