error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Remmerswaal Notariskantoor B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Remmerswaal Notariskantoor B.V. uit 's-Gravenzande.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Remmerswaal Notariskantoor B.V.

Remmerswaal Notariskantoor B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenzande. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56343957.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Remmerswaal Notariskantoor B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Remmerswaal Notariskantoor B.V.
Branche
Notaris
KVK
56343957
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-10-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen