error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Remba Holding B.V. een juiste keuze. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Remba Holding B.V. uit Huizen.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Remba Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Remba Holding B.V. is een notaris gevestigd in Huizen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32095364.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Remba Holding B.V.
  • Nieuwe Bussummerweg 112, 1272CL, Huizen
  • 035-5268679
Branche
Notaris
KVK
32095364
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-01-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen