error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Remba Holding B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Remba Holding B.V. uit Huizen.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Remba Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Remba Holding B.V. is een notaris uit Huizen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32095364.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Remba Holding B.V.
  • Nieuwe Bussummerweg 112, 1272CL Huizen
  • 035-5268679
Branche
Notaris
KVK
32095364
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-01-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen