error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Rech Vedan BV de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Rech Vedan BV uit Soest. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Rech Vedan BV is een notaris kantoor uit Soest. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70228612.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Rech Vedan BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Rech Vedan BV
  • Burg Grothestraat 50, 3761CN Soest
Branche
Notaris
KVK
70228612
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-12-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen