error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Raak Notarissen B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alle informatie van Raak Notarissen B.V. uit Wateringen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Raak Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Raak Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Wateringen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65997697.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Raak Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
65997697
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-05-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen