error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is R & R Honderdland B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van R & R Honderdland B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? R & R Honderdland B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

R & R Honderdland B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58190929.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

R & R Honderdland B.V.
  • Oostduinplein 172B, 2713HZ 's-Gravenhage
  • 079 3539111
  • info@jhldnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
58190929
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen