error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is R & R Honderdland B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over R & R Honderdland B.V. uit 's-Gravenhage.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? R & R Honderdland B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over R & R Honderdland B.V.

R & R Honderdland B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58190929.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

R & R Honderdland B.V.
  • Oostduinplein 172B, 2713HZ, 's-Gravenhage
  • 079 3539111
  • info@jhldnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
58190929
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen