Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is R & R Honderdland B.V. een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van R & R Honderdland B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

R & R Honderdland B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 58190929.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? R & R Honderdland B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.