error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Quod Attestor BV een juiste partner. Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je een overzicht van Quod Attestor BV uit Maastricht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Quod Attestor BV of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Quod Attestor BV

Quod Attestor BV is een notaris kantoor uit Maastricht. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70548234.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Quod Attestor BV
  • Kattenstraat 14, 6221ET, Maastricht
Branche
Notaris
KVK
70548234
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen