error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Quod Attestor BV de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Quod Attestor BV uit Maastricht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Quod Attestor BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Quod Attestor BV is een notaris uit Maastricht. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70548234.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Quod Attestor BV
  • Kattenstraat 14, 6221ET Maastricht
Branche
Notaris
KVK
70548234
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen