error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Quod Attestor B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Quod Attestor B.V. uit Maastricht.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privƩsfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Quod Attestor B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Quod Attestor B.V.

Quod Attestor B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14117314.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Quod Attestor B.V.
  • Kattenstraat 14, 6221ET, Maastricht
Branche
Notaris
KVK
14117314
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-06-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen