error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is QuMi Holding B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van QuMi Holding B.V. uit Sittard. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? QuMi Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

QuMi Holding B.V. is een notaris uit Sittard. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64969320.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

QuMi Holding B.V.
  • Sartonlaan 10, 6439BL, Sittard
  • 045-3030800
  • emielverstegen@hotmail.com
Branche
Notaris
KVK
64969320
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen