Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is PVM Notarissen B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over PVM Notarissen B.V. uit Almere.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? PVM Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

PVM Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Almere. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57602646.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.