Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Pui B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Pui B.V. uit Eindhoven. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pui B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Pui B.V. is een notaris gevestigd in Eindhoven. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17155811.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen