error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Procee Oors Van der Werf het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Procee Oors Van der Werf uit Raalte. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Procee Oors Van der Werf of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Procee Oors Van der Werf is een notaris kantoor uit Raalte. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8210280.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Procee Oors Van der Werf
Branche
Notaris
KVK
8210280
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2004
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen