error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Procee Oors Van der Werf Roelofs een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Procee Oors Van der Werf Roelofs uit Raalte. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Procee Oors Van der Werf Roelofs

Procee Oors Van der Werf Roelofs is een notaris gevestigd in Raalte. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08210280.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Procee Oors Van der Werf Roelofs of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Procee Oors Van der Werf
Branche
Notaris
KVK
8210280
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2004
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen