Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Prick & Van Houtum notarissen een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Prick & Van Houtum notarissen uit Zevenaar.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Prick & Van Houtum notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Prick & Van Houtum notarissen is een notaris uit Zevenaar. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 56856555.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte