Is Prick & Van Houtum notarissen de juiste notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Prick & Van Houtum notarissen uit Zevenaar.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Prick & Van Houtum notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Prick & Van Houtum notarissen is een notaris gevestigd in Zevenaar. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56856555.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.