Is Premarliet Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Premarliet Praktijk B.V. uit Groenekan. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Premarliet Praktijk B.V.

Premarliet Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Groenekan. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30134933.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Premarliet Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.