error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Premarliet Praktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alles van Premarliet Praktijk B.V. uit Groenekan. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Premarliet Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Premarliet Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Groenekan. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30134933.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Premarliet Praktijk B.V.
  • Vijverlaan 29A, 3737RG Groenekan
  • 0346-212737
  • schutt@wxs.nl
Branche
Notaris
KVK
30134933
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen