Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat alles van Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V.

Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50398024.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.