Is Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je een overzicht van Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50398024.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.