error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je een overzicht van Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50398024.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prakt.venn. Van Loon-Vercauteren B.V.
  • Boompjes 258, 3011XZ, Rotterdam
  • 088-4071000
Branche
Notaris
KVK
50398024
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen