Is Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33291201.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.