error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V.

Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33291201.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Praktijkvennootschap R.H. Meppelink B.V.
  • Fred. Roeskestraat 100, 1076ED Amsterdam
  • 020-5785785
Branche
Notaris
KVK
33291201
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen