error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Praktijkvennootschap R. van Bork B.V.

Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24297273.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Praktijkvennootschap R. van Bork B.V.
Branche
Notaris
KVK
24297273
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen