error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. uit Rotterdam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Praktijkvennootschap R. van Bork B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24297273.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Praktijkvennootschap R. van Bork B.V.
  • Blaak 31, 3011GA, Rotterdam
  • 010-2246224
Branche
Notaris
KVK
24297273
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen