Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. uit Zeist. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. is een notaris uit Zeist. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30095823.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.