error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. een juiste keuze. Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. uit Zeist. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V. is een notaris kantoor uit Zeist. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30095823.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Praktijkvennootschap mr. K.H. Pentinga B.V.
  • Homeruslaan 49, 3707GP, Zeist
  • 030 - 6919620
Branche
Notaris
KVK
30095823
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen