error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. uit Rotterdam.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de priv├ęsfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24336924.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V.
Branche
Notaris
KVK
24336924
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen