Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Praktijkvennootschap J.W. Stouthart B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24336924.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.