Is Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V.

Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34211625.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.