Is Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34211625.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Praktijkvennootschap J.C. Van Kerkhof B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.