Is Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33289971.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.