error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. uit Amsterdam.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33289971.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Praktijkvennootschap J.C. Posch B.V.
  • Fred. Roeskestraat 100, 1076ED Amsterdam
  • 020-5785785
Branche
Notaris
KVK
33289971
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1981
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen