Is Praktijkvennootschap H.J. Portengen B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Praktijkvennootschap H.J. Portengen B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap H.J. Portengen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Praktijkvennootschap H.J. Portengen B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24317480.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte