Is Praktijkvennootschap D.F.M.M. Zaman B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Praktijkvennootschap D.F.M.M. Zaman B.V. uit Rotterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Praktijkvennootschap D.F.M.M. Zaman B.V.

Praktijkvennootschap D.F.M.M. Zaman B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24253634.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap D.F.M.M. Zaman B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.