error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. uit Utrecht.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. is een notaris kantoor uit Utrecht. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24333487.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V.
  • Koningslaan 127, 3011XZ Utrecht
  • 088-4071000
Branche
Notaris
KVK
24333487
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen