Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V.

Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24333487.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Praktijkvennootschap B.H.Th. Terhorst B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.