Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 62341308.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.