error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. uit Rotterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V.

Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62341308.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V.
Branche
Notaris
KVK
62341308
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-01-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen