error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alle informatie van Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62341308.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Praktijkvennootschap B.C. Cornelisse B.V.
  • Blaak 31, 3011GA, Rotterdam
  • 010 2246528
Branche
Notaris
KVK
62341308
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-01-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen