Is Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. uit Zeist. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. is een notaris uit Zeist. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30095914.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.