error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. uit Zeist. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. is een notaris gevestigd in Zeist. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30095914.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V.
  • Verlengde Slotlaan 78, 3707CK, Zeist
  • 030-6911888
Branche
Notaris
KVK
30095914
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen