error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. uit Zeist.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. is een notaris gevestigd in Zeist. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30095914.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Praktijkvennootschap A.J.A. van Orsouw B.V.
  • Verlengde Slotlaan 78, 3707CK Zeist
  • 030-6911888
Branche
Notaris
KVK
30095914
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen