error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Potters Notarissen het juiste notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Potters Notarissen uit Valkenswaard. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Potters Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Valkenswaard. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17278608.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Potters Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Potters Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17278608
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1898
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen