error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Postmeester B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Postmeester B.V. uit Ommen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Postmeester B.V.

Postmeester B.V. is een notaris kantoor uit Ommen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 05056872.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Postmeester B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Postmeester B.V.
  • Gerard ter Borchstraat 13, 7731MJ, Ommen
Branche
Notaris
KVK
05056872
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen