Is Posthuma - Schutte Notariaat B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Posthuma - Schutte Notariaat B.V. uit Ede.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Posthuma - Schutte Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Posthuma - Schutte Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Ede. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 68473583.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen