Is Posthuma - Schutte Notariaat B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Posthuma - Schutte Notariaat B.V. uit Ede. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Posthuma - Schutte Notariaat B.V. is een notaris kantoor uit Ede. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68473583.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Posthuma - Schutte Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.