error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Popanrob B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Popanrob B.V. uit Enschede.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Popanrob B.V. is een notaris kantoor uit Enschede. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 6076388.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Popanrob B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Popanrob B.V.
  • Hengelosestraat 42, 7514AH Enschede
  • 053-4314977
Branche
Notaris
KVK
6076388
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen