error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Popanrob B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Popanrob B.V. uit Enschede.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Popanrob B.V. is een notaris uit Enschede. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 06076388.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Popanrob B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Popanrob B.V.
  • Hengelosestraat 42, 7514AH, Enschede
  • 053-4314977
Branche
Notaris
KVK
6076388
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen