Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Popanrob B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Popanrob B.V. uit Enschede.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Popanrob B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Enschede. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 6076388.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Popanrob B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.