Is Pooh B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van Pooh B.V. uit Amstelveen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pooh B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Pooh B.V.

Pooh B.V. is een notaris kantoor uit Amstelveen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34316380.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract