error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Pooh B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Pooh B.V. uit Amstelveen.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pooh B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Pooh B.V.

Pooh B.V. is een notaris gevestigd in Amstelveen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34316380.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Pooh B.V.
Branche
Notaris
KVK
34316380
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen