error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Pooh B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Pooh B.V. uit Amstelveen.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pooh B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Pooh B.V. is een notaris kantoor uit Amstelveen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34316380.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Pooh B.V.
Branche
Notaris
KVK
34316380
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen