error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Pont Du Gard Praktijk B.V. een juiste keuze. Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Pont Du Gard Praktijk B.V. uit Alkmaar. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Pont Du Gard Praktijk B.V. is een notaris uit Alkmaar. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37090847.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Pont Du Gard Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Pont Du Gard Praktijk B.V.
  • Kennemerstraatweg 17, 1814GA, Alkmaar
  • 072-5127488
Branche
Notaris
KVK
37090847
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen