error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pont Du Gard Praktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Pont Du Gard Praktijk B.V. uit Alkmaar.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pont Du Gard Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Pont Du Gard Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Alkmaar. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37090847.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Pont Du Gard Praktijk B.V.
  • Kennemerstraatweg 17, 1814GA Alkmaar
  • 072-5127488
Branche
Notaris
KVK
37090847
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen