error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pomona Leiden Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alle informatie van Pomona Leiden Beheer B.V. uit Leiden. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Pomona Leiden Beheer B.V.

Pomona Leiden Beheer B.V. is een notaris uit Leiden. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 28079032.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pomona Leiden Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Pomona Leiden Beheer B.V.
  • Rijnsburgerweg 164, 2333AJ, Leiden
  • 071-5155313
  • pomona@zonnet.nl
Branche
Notaris
KVK
28079032
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen