Is Poldernotaris het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Poldernotaris uit Emmeloord. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Poldernotaris of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Poldernotaris

Poldernotaris is een notaris gevestigd in Emmeloord. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32145653.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.