error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Poeti B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Poeti B.V. uit Schijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Poeti B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Schijf. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20104345.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Poeti B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Poeti B.V.
  • Scherpenbergsebaan 48, 4841AA Schijf
  • 076-5424596
Branche
Notaris
KVK
20104345
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen