Is Poeti B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Poeti B.V. uit Schijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Poeti B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Poeti B.V.

Poeti B.V. is een notaris uit Schijf. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20104345.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte