error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Pluricino B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Pluricino B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Pluricino B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Pluricino B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27343238.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Pluricino B.V.
  • Van Soutelandelaan 16, 2597EZ, 's-Gravenhage
  • 070-3555305
Branche
Notaris
KVK
27343238
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-05-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen