error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Ploeter B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Ploeter B.V. uit Naarden.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Ploeter B.V. is een notaris uit Naarden. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20102188.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ploeter B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Ploeter B.V.
  • van der Helstlaan 13, 4835NH, Naarden
  • 076-5652850
  • h.margrys@wow.nl
Branche
Notaris
KVK
20102188
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-05-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen