Is Ploeg notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alles van Ploeg notariaat B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Ploeg notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64052753.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Ploeg notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.