error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is PLEUN B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over PLEUN B.V. uit Amsterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? PLEUN B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over PLEUN B.V.

PLEUN B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 61617490.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

PLEUN B.V.
  • Koningslaan 35I, 1075AB, Amsterdam
  • 023-8924147
Branche
Notaris
KVK
61617490
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-10-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen