Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is PLEUN B.V. een goede keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over PLEUN B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? PLEUN B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

PLEUN B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 61617490.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.